Konncept Digital Marketing

8 razloga zašto je internet prezentacija neophodna za vaš biznis

1. Postajete vidljivi širokom spektru potencijalnih klijenata
Ljudi koriste internet kao što su koristili telefonski imenik pre mnogo godina. Imati veb prezentaciju (sajt) za svoje preduzeće je kao da stavite svoje ime u telefonski imenik novog doba.

2. Komunikacija sa klijentima je neprestana (24/7)
Čak i ako niste na poslu, vaš veb sajt će biti. Klijenti mogu da se informišu o vašem poslu kada im odgovara. Bolje je nego prosleđivati vizit karte hiljadama ljudi.

3. Povećajte svoju vidljivost I dostupnost na internetu
Istaći se na prepunom poslovnom tržištu tradicionalnim metodama poslovanja je veliki izazov. Imajući veb prezentaciju za svoje poslovanje, možete drastično povećati vidljivost na internetu i razlikovati se od narastajuće konkurencije.

4. Efikasno mesto za izlaganje vaših usluga i proizvoda kao i za informisanje klijenata
Bez obzira na vrstu posla kojim se bavite, putem veb-sajta možete da pokažete svoju stručnost i da prezentujete svoj rad na jedinstven način.

5. Povećava efikasnost oglašavanja i online reklamiranja
Posedovanje veb-sajta za vaše poslovanje omogućava vam lakše reklamiranje vašeg biznisa i poboljšava marketinške mogućnosti pomoću raznih alata kao što su blogovanje i SEO.

6. Uštedite vreme
Preko veb sajta možete slati emailove, brzo odgovarati na pitanja klijenata i lako i efikasno im slati vaše ponude koje se već nalaze na sajtu.

7. Internet prezentacija vam daje mogućnost da prodajete vaše proizvode online
E-trgovina nezaustavljivo raste i predvidja se da će dostići 5,4 triliona dolara u 2023. Svakako nijedna od tih prodaja  se ne realizuje ako u poslovanjima koja nemaju svoju veb prodavnicu.
Postojanje online prodavnice  može vam pomoći da privučete nove kupce i da nastavite sa prodajom čak i kada je vaša fizička prodavnica zatvorena.

8. Veb sajt vam pomaže da prevaziđete konkurenciju
Čak i kao malo preduzeće, efikasna veb prezentacija vam omogućava da se takmičite sa „velikim momcima“ vaše industrije. Ako pravilno optimizujete svoj veb sajt putem SEO otpmizacije, moguće je nadmašiti veće online biznise i organski dobiti kvalitetne potencijalne klijente iz pretraživača (Google) .

 • Growth through innovation/creativity:
  Rather than be constrained by ideas for new products, services and new markets coming from just a few people, a Thinking Corporation can tap into the employees.
 • Increased profits:
  The corporation will experience an increase in profits due to savings in operating costs as well as sales from new products, services and ventures.
 • Higher business values:
  The link between profits and business value means that the moment a corporation creates a new sustainable level of profit, the business value is adjusted accordingly.
 • Lower staff turnover:
  This, combined with the culture that must exist for innovation and creativity to flourish, means that new employees will be attracted to the organization.
How can we help you?

Contact us at the Consulting WP office nearest to you or submit a business inquiry online.

Looking for a First-Class Business Consultant?